Aplikasi Produk

Seri produk

Hangzhou ADD Window Energy Saving Technology Co., Ltd. perenahna di Hangzhou China. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi inovatif anu khusus dina R&D, desain, produksi sareng penjualan motor sareng sistem kontrol calakan. Tim kami gaduh 16 taun pangalaman dina R&D sareng operasi produk motorisasi sun-shading. Kami museurkeun kana titik nyeri pasar, terang kabutuhan pangguna akhir sareng parantos nyiptakeun sareng ngaluncurkeun produk bermotor anu parantos promosi parobahan industri. Kusabab mimiti poé ADD Jandela éta

Warta