Aplikimi i produktit

Seria e produkteve

Hangzhou ADD Window Energy Saving Technology Co., Ltd. ndodhet në Hangzhou të Kinës. Është një ndërmarrje teknologjike inovative e specializuar në R&D, projektimin, prodhimin dhe shitjen e motorëve inteligjentë të mbrojtjes së diellit dhe sistemeve të kontrollit. Ekipi ynë ka 16 vjet eksperiencë në Kërkim dhe Zhvillim dhe operim të produkteve të motorizimit të mbrojtjes nga dielli. Ne fokusohemi në pikat e dhimbjes së tregut, njohim nevojat e përdoruesve përfundimtarë dhe kemi krijuar dhe lançuar produktet e motorizuara që kanë promovuar ndryshimet e industrisë. Që nga dita e parë ADD Window ishte

Lajme