Апликација за производ

Серија на производи

Hangzhou ADD Window Energy Saving Technology Co., Ltd. се наоѓа во Хангжу Кина. Тоа е иновативна технолошка компанија специјализирана за истражување и развој, дизајн, производство и продажба на интелигентни мотори за засенчување на сонце и системи за контрола. Нашиот тим има 16 години искуство во истражување и развој и работа на производи за моторизација за засенчување на сонце. Ние се фокусираме на точките за болка на пазарот, ги знаеме потребите на крајните корисници и ги создадовме и лансиравме моторизираните производи кои промовираа промени во индустријата. Од првиот ден ADD Window беше

Вести