Aplikasi Produk

Seri produk

Hangzhou ADD Window Energy Saving Technology Co., Ltd. dumunung ing Hangzhou China. Iku perusahaan teknologi inovatif sing spesialisasine ing R&D, desain, produksi lan dodolan motor sun-shading cerdas lan sistem kontrol. Tim kita duwe pengalaman 16 taun ing R&D lan operasi produk motorisasi sun-shading. Kita fokus ing titik nyeri pasar, ngerti kabutuhan pangguna pungkasan lan nggawe lan ngluncurake produk bermotor sing ningkatake owah-owahan industri. Wiwit dina pisanan ADD Window ana

Kabar